Nieuws

Omtzigt watersport nieuwspagina
Update Coronavirus

Update Coronavirus

Beste klant, Als gewaardeerde klant van Omtzigt Watersport kunt u op ons blijven vertrouwen. Ook voor uw en onze veiligheid, volgen wij het protocol van de RIVM. In deze onzekere tijden kunnen wij u verzekeren dat wij alle voorzorgsmaatregelen hebben genomen om uw...

15de VLOG 14-03-2020

15de VLOG 14-03-2020

Helaas vanwege het heersende Corona virus hebben we de Hiswa RAI Amsterdam niet kunnen voortzetten en dus er helaas geen vlog over kunnen maken, we hebben daarom in deze vlog gekozen voor onze DEMO Oud Huijzer 620 Tender welke we erg scherp in de aanbieding hebben...

14de VLOG 19-02-2020

14de VLOG 19-02-2020

Miriam laat in deze VLOG de Oud Huijzer 575 Luxury uitgebreid zien, dit blijft een van onze meest populaire sloepen, met zijn mooie ruime indeling, de motor in bun en de vele kleuren opties!

Ontvang ons nieuwsberichten

Meest recente 
Nieuws

Artikelen

  • Via Facebook plaatsen we vele leuke nieuwtjes, indien u hierboven op het Facebook logo klikt, dan kunt u ons liken en blijft u op de hoogte.
  • Op dit moment zijn we ook druk bezig met Instagram en plaatsen we daar ook allerlei leuke tips en nieuwtjes, de link naar onze Instagram account vindt u bovenaan in onze pagina (rode gedeelte).

Pin It on Pinterest