fbpx

Buitenboordmotoren

dè buitenboordmotoren specialist aan de Kagerplassen

BF 2.3 PK 4-TAKT TOT BF 5PK 4-TAKT

VEEL PLEZIER IN KLEIN FORMAAT

Deze motoren zien er misschien schattig uit, maar ze zijn krachtig genoeg om u moeiteloos langs de kust voort te stuwen op een opblaasboot of rubberboot. Ze zijn licht genoeg om te dragen, beschikken over ergonomische handgrepen en kunnen makkelijk achter in uw auto worden gelegd.

BF 8 PK 4-TAKT TOT BF 10 PK 4-TAKT

PAK ‘M OP EN GA

BF8 – BF10 motoren zijn licht en compact en, dankzij hun inklapbare handgrepen, ook heel draagbaar. Ze zijn ideaal voor opblaasboten, rubberboten en roeiboten; en het zijn handige ‘kicker’ motoren voor grotere vissersboten en zeilboten.

BF 15 PK 4-TAKT TOT BF 20 PK 4-TAKT

LICHT EN DRAAGBAAR VERMOGEN DAT SOEPEL, SCHOON EN STIL IS

Buitenboordmotoren die 15 of 20 pk produceren en toch draagbaar zijn – u kunt het maar beter geloven. Met hun handig geplaatste inklapbare handgrepen zijn ze ideaal voor alle boten die vermogen in klein formaat nodig hebben.

BF 30 PK 4-TAKT

DIT IS EEN MOTOR DIE GEWOON BLIJFT DOORGAAN

Voor dagelijkse betrouwbaarheid tijdens vakanties of schip-naar-wal-vervoer is deze veelzijdige driecilindermotor zeer geschikt, door de juiste combinatie van soepel vermogen, weinig geluid en stabiele werking – hoe onrustig het water ook is.

BF 40 OF 50 4-TAKT

KRACHTIGE LICHTGEWICHT DRIECILINDERMOTOREN

De BF40 en BF50 zijn technologisch geavanceerde, lichtgewicht buitenboordmotoren met een uitstekend vermogen-gewichtsverhouding, een krachtige acceleratie en een indrukwekkend efficiënt brandstofverbruik.

BF 60 4-TAKT

COMPACTE MOTOREN BOORDEVOL TOONAANGEVENDE INNOVATIES VAN HONDA

Licht in gewicht, niet in vermogen. Onze BF60 en BFP60 motoren leveren opwindende acceleraties en een indrukwekkend efficiënt brandstofverbruik – en dat allemaal in een bescheiden verpakking.

BF 80 TOT 100 PK 4-TAKT

GENIET VAN DE SOEPELE PRESTATIES VAN EEN INLINE VIERCILINDER

Zet uw avonturen op het open water kracht bij met een motor die u de betrouwbaarheid en efficiëntie van een 4-takt geeft in een slank en stijlvol ontwerp. Deze compacte en krachtige motoren zijn ideaal voor grotere opblaasboten en sportboten.

BF 115 TOT 150 PK 4-TAKT

De ultieme viercilindermotoren, met unieke Honda technologieën.

BF 250 PK 4 -TAKT

KNAP EN STRAK MET V6-KRACHT

De BF250 is een product van de pioniers in 4-takttechnologie. Dit is het resultaat van 50 jaar onderzoek en ontwikkeling, waarbij nieuwe maatstaven zijn behaald in de 250-pk-klasse. Maak kennis met Honda’s wilde kant.

BF 175 TOT 225 PK 4-TAKT

V6-KRACHTPATSERS VOOR ALLE MOGELIJKE WATERSPORTEN, COMMERCIËLE ACTIVITEITEN EN WATERPLEZIER

Deze motoren met een grote cilinderinhoud leveren een superieur koppel en topsnelheden; ze geven u het vermogen en de prestaties die u nodig hebt voor uw boot. U hoeft zich niet langer in te houden.

Deze prachtige motoren zijn te zien bij ons in de showroom bel voor meer info 0252-232604 of mail via
contact formulier

Wij zijn de mercury buitenboord motoren specialist in de duin- en bollenstreek en omgeving van de kagerplassen.

Mocht u vragen hebben omtrent de prachtige zwarte motoren, dan kan u altijd bij ons terecht.

Onze monteurs volgen ieder jaar de speciale cursussen voor de nieuwste motoren om indien nodig uw bb. motor de juiste service te kunnen verlenen.

Het complete assortiment
Buitenboordmototren:

Ons gebruikte aanbod in buitenboordmotoren

Torqeedo elektrische aandrijvingen:

Torqeedo brengt sinds 2005 een complete lijn met elektrisch aangedreven buitenboordmotoren op de markt. Het programma wordt gekenmerkt door een zeer uniek innovatief ontwerp. Alle motoren zijn krachtig, efficiënt, compleet waterdicht en voorzien van een LCD display voor weergave van stroomverbruik, voltage, snelheid en resterende vaartijd- of afstand. De Torqeedo is hét emissie vrije alternatief voor een ‘normale’ buitenboordmotor.

De Travel 503 en 1003 modellen van Torqeedo zijn geschikt voor kleine motorboten, bijboten en zeilboten, als alternatief voor benzinemotoren tot 4 PK. De lichtgewicht lithium accu is geïntegreerd in de motor en verwisselbaar met een reserve accu. De motor incl. accu weegt maar 14 kg en is dus heel goed hanteerbaar. In de bijbehorende draagtas kun je hem makkelijk meenemen en opbergen. Ideaal voor bv. boten die in de Amsterdamse grachten liggen!

De Cruise 2.0 en 4.0 modellen zijn geschikt voor grotere motorboten en vervangen buitenboordmotoren tot 10 PK. Ze zijn verkrijgbaar met stuurhendel bediening of met besturing op afstand. De motoren worden gecombineerd met een 24 V (voor de 2.0) of 48 V accupakket in de boot. Daarvoor kunnen (sem-) tractie loodaccu’s of de Torqeedo Power 26-104 lithium accu worden toegepast. Deze accu weegt maar 25 kg. en de capaciteit van een pakket loodaccu’s van 90 kg.!

Sinds 2013 levert Torqeedo ook motoren met grotere vermogens de Deep Blue outboard en inboard van 40 en 80 PK. Deze worden geleverd als compleet systeem met accu’s regel- en beveiligingselektronica, touch screen display en gashendel. Zeer geschikt voor jachten, sportboten en professionele toepassingen waar men duurzamer wil varen en brandstofkosten besparen!

Pin It on Pinterest