fbpx

Boot kopen

Een boot kopen doet u bij Omtzigt Watersport: de botenspecialist aan de Kagerplassen. In ons ruime aanbod vindt u de meest prachtige sportboten, tenders en sloepen. We hebben zowel nieuwe als gebruikte boten te koop. Bekijk direct ons aanbod.
Zie complete aanbodBel 0252 232604

Over Omtzigt Watersport

Het geven van advies op maat en het vervolgens leveren van de juiste boot: dat is de kracht van Omtzigt Watersport. Ons familiebedrijf is al sinds 1898 actief in de botenwereld: varen en genieten van de watersport zit in ons bloed. Niet alleen in de omgeving van Sassenheim, maar in heel Nederland staan we bekend om onze uitstekende service. Los van het kopen van een boot, kunt u bij ons ook terecht voor:

  • Onderhoud
  • Schoonmaak- en poetswerkzaamheden
  • Schade expertise
  • Commissie verkoop

Nieuwe boten en tweedehands boten te koop

Bij Omtzigt hebben we altijd een groot aanbod nieuwe sportboten, tenders en sloepen te koop, maar ook een uitgebreide collectie prachtige occasions. Zo zijn we altijd in staat om de juiste boot te leveren, ongeacht uw smaak of budget.

Diverse merken boten

Omtzigt is officieel dealer en importeur van het legendarische en exclusieve sportbotenmerk Chris Craft. Naast Chris Craft boten hebben we tenders te koop van het vernieuwende merk RAND Boats en ook luxe sloepen van het gerenommeerde sloepenmerk Oud Huijzer vindt u bij ons. Omtzigt Watersport heeft voor elke vaarliefhebber wat wils!

Bootmotoren

Ook wat betreft bootmotoren zijn we graag uw betrouwbare dealer. U vindt bij ons onder andere bootmotoren van Mercury, Mercruiser, Honda, Sole en Torqeedo. Al deze motoren worden met de benodigde uitleg en grootste zorg aan u geleverd.

Service en onderhoud

De bovengenoemde motoren, maar ook andere bootonderdelen kunnen waar nodig door ons onderhouden en gerepareerd worden. Onze vakbekwame monteurs met een voorliefde voor boten en motoren zijn altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van motoren en brengen uw boot graag weer in perfecte staat.

Kom langs in onze showroom

Bent u benieuwd naar een boot die we te koop hebben staan of bekijkt u een specifiek model graag eens in levenden lijve? Kom dan langs bij onze showroom in Sassenheim. Hier bekijkt u onze boten met eigen ogen en maakt u gebruik van de expertise van onze specialisten. U bereikt ons via 0252 – 23 26 04 of va onderstaande knoppen.

Omtzigt Watersport
Industriekade 22
2172 HV Sassenheim (bij Leiden)
Telefoon: 0252 – 23 26 04
E-mail: omtzigt@omtzigt.com

Pin It on Pinterest