fbpx

Chris-Craft boten

Omtzigt Watersport is de enige officiële importeur van Chris-Craft boten in Nederland. Alle boten van Chris-Craft worden met de hand gemaakt en beschikken over de nieuwste technologieën, zonder dat deze de klassieke uitstraling verliezen. De modellenlengtes lopen van 20 tot wel 42 voet (6 tot 12 meter). Bovendien beschikken ze over de beste motoren, van onder andere Volvo Penta en Mercruiser, waardoor u verzekerd bent van een boot met hoog vermogen terwijl u toch voldoet aan de laatste emissie eisen. Bekijk hieronder ons huidige aanbod. Wilt u een ander Chris-Craft model? Neem dan contact met ons op, de meeste modellen zijn beschikbaar op aanvraag.

Om verdere interesse te bespreken of wat meer van het product te weten te komen, kunt ons ook altijd contacten met onderstaand nummer.

Chris-Craft 28 Launch

Lengte: 3,05 meter
Breedte: 3,05 meter
Vermogen: 375 pk

Chris-Craft 20 Launch

Lengte: 6,15 meter
Breedte: 2,44 meter
Vermogen: 260 pk

Chris-Craft 17 Deluxe

Lengte: 5,30 meter
Breedte: 1,90 meter

Het merk Chris-Craft

Op het water of op het dek, geen enkel ander merk ziet eruit of voelt aan als een Chris-Craft. Vanaf het begin zijn de boten ontworpen en gebouwd om een lust voor het oog te zijn. Gemaakt met dezelfde passie en toewijding als 147 jaar geleden, blijft het Chris-Craft bootliefhebbers overal ter wereld aanspreken. Of het nu gaat om een open boeg, zoals de Launch Series, die ideaal is voor gezellig samenzijn, of de Catalina series wat een console boot weergeeft voor uitgebreide vaartochten. Iedere centimeter van de Chris-Craft Series is zorgvuldig overwogen.

Met de hand gemaakt

Al 147 jaar worden de boten met de hand gemaakt. Bij de start van Chris-Craft werd gewerkt met Mahoniehout en werd de boot volledig van hout in elkaar getimmerd. Tegenwoordig is Chris-Craft overgestapt op (onderhoudsvrije) fiberglass, aangevuld met teak. Elk detail dat u ziet en aanraakt is ontworpen en vervaardigt door Chris-Craft. Dit zorgt ervoor dat uw boot perfect is – en mooier dan alle andere boten op het water. Wanneer u kiest voor teak op zowel het dek, de kuipvloer en het zwemplatform, beschikt u over een model binnen de Heritage Series.

Aandacht voor detail

De naam Chris-Craft staat synoniem voor kwaliteit en het is niet moeilijk te zien waarom. Elke boot wordt vervaardigd door zeer ervaren ambachtslieden in de fabriek te Sarasota, Florida. Hier wordt elk detail streng gecontroleerd om aan de hoge kwaliteitseisen te voldoen. De boten worden met oog voor detail vervaardigd door de bekwaamste timmerlieden, meubelmakers, schrijnwerkers en ambachtslieden in de sector. De boten worden gebouwd met enkel de hoogste kwaliteit materialen, zoals het handgeselecteerde teakhout. Hierdoor onderscheidt Chris-Craft zich van elk ander bootmerk op de markt.

Alle bootfabrikanten zeggen hoe goed hun kwaliteit is, maar Chris-Craft is het echte werk. Ze gaan verder en gebruiken de beste onderdelen. Hun vakmanschap en aandacht voor detail zijn opmerkelijk. Zware rompen, hoogwaardige materialen en prachtig spuitwerk. Na een bezoek aan de fabriek in Sarasota Florida waren we verkocht. Deze boten zijn speciaal. We hebben nu net onze tweede boot gekocht, maar zeker niet onze laatste.
Robert

Elke boot is een meesterwerk van hout

Chris-Craft is misschien wel het bekendste om het spectaculaire gebruik van teakhout. Naast zijn schoonheid en warmte, is het hout beter bestand tegen zout water dan andere houtsoorten. Het teakhout wordt vakkundig op een speciale onderlaag gelegd, zodat het water niet kan binnendringen. Daarna worden de meeste boten het met de grootste zorg met de hand gelakt. Alle houten details voldoen aan hogere normen dan u in welke andere boot dan ook zult aantreffen. Een Chris-Craft is niet alleen mooi, het is ook vakkundig gemaakt met superieure afwerking.

Contact met Omtzigt Watersport

Heeft u interesse in een Chris-Craft boot? We helpen u graag met het vinden van het juiste model. U bereikt ons op 252 – 23 26 04 of u kunt mailen naar omtzigt@omtzigt.com. Ook bent u welkom bij onze showroom in Sassenheim (bij Leiden). Bekijk hier onder het genot van een kopje koffie alle Chris-Craft boten van dichtbij.

Omtzigt Watersport
Industriekade 22
2172 HV Sassenheim (bij Leiden)
Telefoon: 0252 – 23 26 04
E-mail: omtzigt@omtzigt.com

Pin It on Pinterest