fbpx

Winterstalling in onze Omtzigt Boat Wellness

Bel 0252 232604Mail: info@omtzigt.com

Winterstalling

Welkom bij Omtzigt Watersport, uw vertrouwde partner voor de winterstalling van uw boot. Eind 2021 is onze droom werkelijkheid geworden, de nieuwe Omtzigt Boat Wellness! Deze hal biedt niet alleen meer ruimte voor ons om boten te stallen, maar maakt het ook mogelijk om boten lekker verwarmt plaatsen en te kunnen voorzien van onze wellness pakketten (we vertroetelen de boten dan voor u ;-)). Hierdoor heeft u de mogelijkheid om uw boot deels of volledig door ons te laten verzorgen waardoor u in het voorjaar zorgeloos kunt varen. 

Laat uw boot in goede handen tijdens de koude wintermaanden en geniet van optimale bescherming gedurende de winter. Winterstalling is essentieel voor het behoud van uw boot en motor. Zo blijft uw boot en motor in een goede conditie waardoor u er langer van kan genieten. Onze ervaren en betrouwbare service zorgt ervoor dat uw boot altijd in topconditie blijft. Zo bieden wij alles omtrent stalling, service en reparatie om u volledig te kunnen ontzorgen.

Soorten winterstalling

Omtzigt Watersport biedt meerdere soorten winterstalling aan waardoor het altijd mooi aansluit op uw wensen! Daarnaast wordt er bij elke boot standaard de romp grondig afgespoten. Wij bieden 3 mogelijkheden betreft stalling:

1. Buiten stalling: €38,50 per m2 excl. BTW.

2. Afdak stalling: €49,50 per m2 excl. BTW.

3. Binnen stalling: €60,50 per m2 excl. BTW.

Bovenstaande prijzen zijn inclusief het grondig afspuiten van de romp, plaatsen in de stalling en het in en uit het water hijsen van uw boot.

Soorten wellness

Naast dat we u kunnen voorzien van winterstalling kunt ook ook kiezen voor een wellness pakket. Doormiddel van deze wellness pakketten wordt uw boot gereinigd door onze specialisten en kunt u in het voorjaar weer genieten van een schone boot. Uiteraard kunt u ook extra dingen aangeven die moeten worden gedaan die niet binnen de pakketten vallen. Hier zal dan een offerte op maat voor worden gemaakt. We bieden 4 soorten pakketten die in het overzicht hieronder worden toegelicht. 

Wellness pakketten

Onderhoud, reparatie en montage

Tijdens de winterstallingsperiode is het de perfecte gelegenheid om uw motor een onderhoudsbeurt te geven of te laten repareren. Ook hier biedt Omtzigt Watersport uitkomst. Zo biedt Omtzigt Boat Service zo goed als alles omtrent service aan uw boot en motor. Zo kunnen ze uw motor winter klaar te maken, reparaties aan uw boot of motor uit te voeren, boegschroeven inbouwen, montage van eventuele nieuwe gewenste accessoires en advies op maat voor overige werkzaamheden.  

Omtzigt Watersport
Industriekade 22
2172 HV Sassenheim (bij Leiden)
Telefoon: 0252 – 23 26 04
E-mail: omtzigt@omtzigt.com

Pin It on Pinterest