fbpx

Wie jarig is trakteert!

Omtzigt Watersport bestaat 125 jaar en dat mag gevierd worden!

Hierom geven wij op alle Topcraft en Oud Huijzer voorraad modellen flinke korting. Zo kunt u heerlijk genieten van uw gloed nieuwe boot voor een mega leuke prijs! Wij hebben nog verschillende Topcraft modellen staan, zoals: 2 Topcraft 565 in 2 verschillende kleuren combinaties en nog 1 Topcraft 605. 

Ook Oud Huijzers hebben we een breed aanbod in staan. Zo hebben we staan: 1 Oud Huijzer 575 Luxury, 1 Oud Huijzer 600 en 2 Oud Huijzer 616’s! Benieuwd wat deze super actie voor u kan betekenen? Neem gerust contact op of kom langs bij ons in de showroom!

 

4 prachtige RAND occasions

Zoals jullie waarschijnlijk al weten zijn wij importeur van het prachtige Deense merk RAND boats. RAND is momenteel flink groeiende en ook in soorten modellen. Naast dat wij bijna alle modellen in de showroom hebben staan hebben we ook 4 super luxe RAND occasions staan.

 

RAND Picnic 18

De RAND Picnic 18 is 5,35 meter lang en 2,1 meter breed en heeft een bouwjaar van 2023. Deze Picnic 18 is uitgevoerd men een fijne Torqeedo 6.0 kW Pod Drive samen met een 10 kWh Lithium accupakket voor zorgeloze vaaruren. 

Deze uitvoering zit bom vol opties waaronder: ‘carbon’ silvertex bekleding, zonnedek in de U-zit, luxe cabrioletkap, interieur verlichting, speaker installatie, zwemtrap en nog meer! 

Een boot met veel zitruimte en luxe voor de gehele gezelschap tijdens het varen.

 

RAND Mana 23

Een Mana 23 met bijna alle opties die u maar kunt bedenken! Deze witte Mana met luxe captionee lederlook bekleding in de kleur ‘mushroom’ is van alle luxe voorzien.

Het schip van 7,2 meter lang en 2,3 meter breed is voorzien van een grote rondzit rondom de picknick tafel. Daarnaast is hij ook onder andere voorzien van de volgende opties: Honda 50pk, Koellade, Raymarine Axiom 7 GPS, boegschroef, luxe afdekzijl, douche, inbouwtank en nog meer!

De RAND Mana 23 is dé perfecte boot voor grote plassen en om door de stad te varen door zijn lage doorvaarthoogte. 

 

RAND Play 24

Deze prachtige Rand 24 Play uit 2022 heeft een hele moderne en luxe uitstraling. Hij is 7,44 meter lang en 2,55 meter breed waardoor er aan boord genoeg ruimte is om gasten mee te nemen voor een leuke dag op het water.

De boot beschikt over een sterke 4.5L 250pk V6 waardoor hij snelheden kan behalen van wel 75km/h. Deze boot beschikt nu ook over een cabrioletkap die ook op te zetten is tijdens het hard varen, waardoor je ook uit de wind kan zitten mocht dat nodig zijn. 

Hij is voorzien van vele opties zoals: Boegschroef, afwijkende rompkleur, luxe Diamond stitched lederlook bekleding, B&O speakers, koellade, anti-fouling, dieptesensor, interieur verlichting en nog meer! 

De ideale boot om veel mensen mee te kunnen nemen en ook nog hard te kunnen varen of watersporten.

RAND Leisure 28

Deze beauty van een boot is te bezichtigen bij ons in de showroom, de RAND Leisure 28.

Hij is 8,44 meter lang en 2,59 meter breed. Hij is voorzien van een Mercruiser 6.2L 350PK V8 waardoor hij een topsnelheid heeft van 80km/h! In de boeg bevindt zich een kajuit waar u met 2 personen kunt slapen. Ook heeft hij een elektrisch toilet aanboord.  

Deze boot is onder andere voorzien van de volgende opties: ‘graphite’ silvertex bekleding, koelkast, koellade, boegschroef, elektrisch toilet, douche op het zonnedek, dieptesensor, keukenblok met wasbak, elektrisch trim systeem en nog meer!

Een boot met genoeg ruimte voor al uw vrienden en de mogelijkheid om een nacht op te kunnen slapen!

Heeft u vragen of interesse in een van bovenstaande boten of wilt u ze in het echt bewonderen? 

Neem gerust contact met ons op of kom langs bij ons in de showroom in Sassenheim.

Pin It on Pinterest

Share This