fbpx

Rand

De RAND Breeze 20 is een prachtige boot om er lekker op uit te gaan, met deze kan je zelfs met max 10 personen het water op.
5,99 x 2,25 m. (L x Br)

Prijs: Vanaf €34.900,= excl. BTW (incl. motor)

RAND 24 Play heeft een fijne open inrichting met een ruime u-zit met een mooie tafel in het midden en een mooi zonnedek achterop het schip.
7,44 x 2,55 m. (L x Br)

Prijs: Vanaf €89.900,= excl. BTW (incl. motor)

RAND 27 Sport heeft de open boeg en biedt daardoor nog meer zitplaatsen en heeft een perfect werkblad om gezellige hapjes en drankjes klaar te maken.
8,44 x 2,59 m. (L x Br)

Prijs: Vanaf €140.900,= excl. BTW (incl. motor)

RAND 28 Leisure is een geweldig varend schip zowel op zee als op het binnenwater, verder is ze voorzien van een ruime u-zit met grote tafel, 2 persoons kajuit en een afgesloten toiletruimte.
8,44 x 2,59 m. (L x Br)

Prijs: Vanaf €155.900,= excl. BTW (incl. motor)

Ook dealer van de volgende merken boot motoren:

  • Mercury
  • Mercruiser
  • Honda   
  • Sole diesel
  • Torqeedo elektrische motoren en aandrijvingen.

Bovengenoemde motoren kunnen niet alleen worden geleverd, maar kunnen ook door monteurs binnen het bedrijf worden onderhouden en gerepareerd. De vakbekwame monteurs gaan periodiek op cursus waardoor zij op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen van de verschillende merken.

Sinds 1898 is Omtzigt Watersport ingeschreven bij de Kamer van Koophandel (KvK).
Verder zijn zij aangesloten bij de Hiswa Vereniging.

Wij hopen dat u een goed beeld heeft verkregen van ons bedrijf en de werkzaamheden die wij verrichten. Wij zien u graag tegemoet in onze Showroom!

Pin It on Pinterest