fbpx

Cobb, de ideale Boot Barbecue

Wij van Omtzigt Watersport presenteren u met trots,
de nieuwe boot accesoire
(binnen onze shop):

De COBB Pro Barbecue.

Barbecueën op de boot

Wij zijn met het team al aardig wat uren bezig geweest met het vinden en testen van de beste barbecue voor op de boot, omdat we het zelf leuk vinden en weten dat veel van onze klanten ernaar vragen!
Er zijn verschillende draagbare barbecues op de markt, zoals op gas, op elektriciteit en op brandbare gel. Toch merkten we dat dit na testgebruik niet aan onze verwachtingen voldeed. Dan weer te lomp en groot of dan weer een nare achterblijvende geur. 

Na uitgebreide zoektocht zijn wij tot de conclusie gekomen de echte winnaar te hebben gevonden, genaamd de COBB Pro. Welke doormiddel van een licht ontvlambare COBB cobble stone heel gemakkelijk in gebruik is aan boord van boten in alle soorten en maten.

Hoe werkt de COBB Pro en waarom is het naar ons idee de beste boot barbecue?

De COBB zoals hierboven afgebeeld werkt per barbecue gebruik (3 à 4 uur) op één Cobble stone. En ik hoor u vraag al, zal deze steen dan niet gaan stinken in mijn boot? Dat is het mooie van de cobble stone, als deze zichzelf heeft ontvlamt na circa. 5 minuten blijft vervolgens alleen de warmte over. Het voordeel voor uw boot met deze bbq is dat de warmte binnenin blijft en de buitenkant cool.

De cobble stone steek je gemakkelijk aan met je aansteker en wanneer deze ontvlamt is kan je er letterlijk alles op bakken en het is zo gaar. 
Geniet u nou ook zo onwijs van het barbecuen maar wil u ook lekker door kunnen blijven varen?

Dan is de Cobb barbecue, als chefkok iets voor u!

(Voor verdere informatie druk op de Youtube link ”Instructie COBB” waar Miriam het assortiment van de COBB showt).

Pin It on Pinterest

Share This