fbpx

Chriscraft

Chris*craft botenshow met een lekker kopje koffie en/of drankje! Zaterdag 23 maart van 10.00 tot 17.00 uur & zondag 24 maart van 12.00 uur tot 16.00 uur. U komt toch ook, onze showroom staan vol exclusieve chris*craft sportboten.

CHRISCRAFT

Importeur ChrisCraft van Nederland:

Omtzigt Watersport is sinds 1991 importeur van het legendarische merk ChrisCraft. Door de jarenlange is er veel kennis in huis over alle modellen uit de gehele ChrisCraft lijn. Ook kunt u bij ons terecht voor het onderhoud van uw ChrisCraft. De monteurs zijn gecertificeerd om een breed scala aan werkzaamheden uit te voeren aan uw schip. Full service onder één dak is wat wij u kunnen bieden.

Modellenlijn van ChrisCraft

ChrisCraft heeft een modelenrange die loopt van 20 tot wel 42 voet (6 tot 12 meter). Alle boten hebben een klassieke uitstraling maar beschikken over de nieuwste technologieën om uw vaargenot te vergroten. Bij de inboard-modellen heeft u de keuze uit Mercruiser en Volvo-penta motoren, waardoor u gegarandeerd bent van hoog vermogende motoren die voldoen aan de laatste emissie eisen.

Launch Serie

De Launch serie is uitgevoerd met een open boeg. De open boeg zorgt voor veel zitruimte, waardoor u de ruimte van het schip ten volste benut. Door de hoge boeg en de doordachte rompvorm zult u nooit last hebben van water in uw boot. De Launch serie loopt van 20 tot wel 32 voet in lengte en kan geheel naar eigen wens worden ingericht.

Corsair Serie

De Corsair serie is uitgevoerd met een gesloten boeg en heeft hieronder een kajuit. Deze kajuit biedt slaapplaats en toiletruimte, waardoor u de mogelijkheid heeft een nacht op de boot te verblijven. Boten uit de Corsair serie zijn dus zeer veelzijdige sportboten die u het vaargenot bieden waar u van droomt. De Corsair serie loopt van 20 tot wel 32 voet in lengte en kan geheel naar eigen wens worden ingericht.

Catalina Serie

ChrisCraft heeft naast de inboard-modellen een serie sportboten met buitenboordmotor aandrijving. Deze boten worden in Amerika vaak omschreven als de “Gentlemens Fishingboats”. Ondanks de luxe uitstraling en de klassieke lijnen zijn deze boten uiterst geschikt om het ruime sop te verkennen. De boten worden door Omtzigt Watersport gemotoriseerd met de nieuwste Mercury Verado motoren. Hierdoor zijn kracht, souplesse gegarandeerd

Carina Serie

In 2014 introduceerde ChrisCraft een nieuwe modellenlijn, de Carina Serie. Deze boten beschikken over een steilsteven, gebaseerd op de eerste mahonie-houten klassiekers van ChrisCraft. De Carina is uitgevoerd met zowel open als gesloten boeg en kan geheel naar eigen wens worden ingericht.

 

Showroom te Sassenheim met Chris Craft sportboten

In de showroom te Sassenheim is altijd een aantal boten tentoongesteld, zowel nieuw als tweedehands. Hierdoor krijgt u een goed beeld van de verschillende modellen en mogelijkheden.Alle ChrisCraft modellen kunnen geheel naar eigen wens worden gebouwd. U bepaalt zelf welke kleurstelling u mooi vindt en over welke opties de boot dient te beschikken. Wij helpen graag in het samenstellen van uw droomboot.

Wij heten u van harte welkom in onze showroom om de mogelijkheden te bespreken. Voor vragen kunt u ons altijd bereiken via telefoon en e-mail. Zie hieronder onze gegevens.

Chriscraft aanbod

Zie ons uitgebreide aanbod van Chriscraft

Ook dealer van de volgende merken boot motoren:

  • Mercury
  • Mercruiser
  • Honda   
  • Sole diesel
  • Torqeedo elektrische motoren en aandrijvingen.

Bovengenoemde motoren kunnen niet alleen worden geleverd, maar kunnen ook door monteurs binnen het bedrijf worden onderhouden en gerepareerd. De vakbekwame monteurs gaan periodiek op cursus waardoor zij op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen van de verschillende merken.

Sinds 1898 is Omtzigt Watersport ingeschreven bij de Kamer van Koophandel (KvK).
Verder zijn zij aangesloten bij de Hiswa Vereniging.

Wij hopen dat u een goed beeld heeft verkregen van ons bedrijf en de werkzaamheden die wij verrichten. Wij zien u graag tegemoet in onze Showroom!

Pin It on Pinterest