fbpx

Chris-Craft 27 Corsair

LENGTE: 8,13 meter
BREEDTE: 2,59 meter
VAARDIEPTE: 0,89
GEWICHT: 2.722 KG
ROMPVORM: V-BODEM
ROMPMATERIAAL: POLYESTER
PERSONEN: 10
SLAAPPLEKKEN: 2

Ervaar met de Chris-Craft 27 Corsair luxe en vrijheid op het water. De boot biedt ruimte aan 10 passagiers, die comfortabel in de loungeruimte van de boot kunnen zitten. Deze sportieve boot is uitgevoerd met een gesloten boeg, waardoor hij onder een kajuit heeft. In de kajuit is slaapruimte voor 2 personen en een toilet. Maak er een meerdaagse vaartocht van en overnacht op het water. De Corsair series van Chris-Craft is ook verkrijgbaar in 30 en 34 ft. Bekijk de Chris Craft 27 Corsair nu in onze showroom. U kunt via de onderstaande knop direct een afspraak maken. Wilt u meer informatie? U kunt ons bereiken door te bellen naar 0252 – 23 26 04 of een e-mail sturen naar info@omtzigt.com.

Het merk Chris-Craft

Geen enkel ander merk voelt aan of ziet eruit als een Chris-Craft. Elke boot is een lust voor het oog. Al 147 jaar worden de boten met passie en toewijding gemaakt, waarbij iedere centimeter zorgvuldig overwogen wordt. De boten worden gemaakt met onderhoudsvrij fiberglass, aangevuld met teak. Ieder aspect van de boot wordt ontworpen en vervaardigt door de zeer ervaren ambachtslieden van Chris-Craft zelf. Ze controleren alle details, waaronder ook het handgeselecteerde teakhout, om te garanderen dat de boot aan de hoogste kwaliteitseisen voldoet. Dit zorgt ervoor dat de boten niet alleen de mooiste zijn, maar ook van de beste kwaliteit.

Boot kopen bij Omtzigt Watersport

Omtzigt Watersport is de enige importeur van Chris-Craft in Nederland. We staan landelijk bekend om onze goede service en betrouwbaarheid. Al sinds 1898 is ons familiebedrijf actief in de botenwereld. Genieten van de watersport en varen zit ons dan ook in het bloed. Naast de Chris-Craft 27 Corsair vindt u in ons ruime aanbod nog veel meer prachtige sportboten, tenders en sloepen. Neem contact met ons op als u geïnteresseerd bent in een Chris-Craft 27 Corsair of een van onze andere modellen.

Boot leasen

Wist u dat u bij Omtzigt niet alleen boten kunt kopen, maar ook leasen? Al vanaf € 649,- per maand vaart u met een nieuwe boot. Alle vaarprijzen – exclusief brandstof, elektriciteit en eventuele havenkosten – zijn bij de prijs inbegrepen. U bent all-inclusive verzekerd, aan het eind van het seizoen voorzien we de boot van een onderhoudsbeurt en we komen de boot brengen en halen. Neem contact op voor meer informatie over het leasen van een boot of klik op de onderstaande knop.

Contact met Omtzigt Watersport

Heeft u interesse in een Chris-Craft 27 Corsair? U kunt bij ons in de showroom in Sassenheim (bij Leiden) het model bekijken. Bel dan naar 0252 – 23 26 04 of mail naar omtzigt@omtzigt.com.

Nieuw

Chris-Craft 27 Corsair

€ 179.000

> Bekijk boot

Tweedehands

Chris-Craft 27 Corsair

€ 129.950

> Bekijk boot

Pin It on Pinterest