fbpx

Boot leasen

Wilt u genieten van uw eigen boot, maar kunt of wilt u er niet een kopen? Speciaal hiervoor biedt Omtzigt Watersport in samenwerking met Leaseboot.com een private lease aan. Voor een vaste prijs per maand vaart u het hele seizoen onbeperkt met de boot. Zonder gedoe. Alle vaarkosten – behalve brandstof, elektriciteit en eventuele haven ligplaatsgelden – zijn bij de prijs inbegrepen. Heeft u vragen over de boten die u bij Omtzigt Watersport kunt leasen of weet u niet welke boot het beste bij u past? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag.

Aanbod leaseboten van Omtzigt Watersport

Zorgeloos varen: voordelen van een boot leasen

Een boot leasen heeft meerdere voordelen. Zo vaart u altijd in een nieuwe boot, terwijl u niet in één keer een groot bedrag hoeft uit te geven. Ook heeft u geen onzekerheden of onverwachte kosten vanwege de all-inclusive verzekering. Met onze breng- en haalservice is er bovendien geen gedoe met uw boot in en uit het water halen of vervoeren naar de winterstalling. We brengen de boot aan het begin van het seizoen naar u toe en halen hem aan het eind van het seizoen weer op. U hoeft dus niet zelf een trailer te regelen om de boot te vervoeren. En ook over het onderhoud hoeft u zich geen zorgen te maken: aan het eind van het seizoen voorzien we de boot van een onderhoudsbeurt en stallen hem in onze winterstalling. Als u vragen heeft over het onderhoud van de boot, dan kunt u ons ook altijd contacteren.

Wat zit er bij het leasecontract inbegrepen?

Bij het private leasecontract zijn de volgende zaken standaard inbegrepen:

 • All-in verzekering
 • Onderhoud
 • Breng- en haalservice
 • Winterstalling
 • Btw, afschrijving & rente
 • Opbouw en aflevering in Nederland
 • Premium anti-fouling coating
 • Service & garantie
 • Pechhulp

Stappenplan boot leasen

Wanneer u een boot van Omtzigt wilt leasen via Leaseboot.com, dan gaat dit heel eenvoudig aan de hand van de volgende stappen:

 1. Kies een van de boten die u bij Omtzigt wil leasen. Deze staan hierboven weergeven of kunt u op deze pagina bekijken.
 2. Stel de boot samen: kies de kleur en het comfort, deluxe of superieure pakket.
 3. Bepaal de looptijd van het contract: 36, 48 of 60 maanden.
 4. Bepaal of u extra’s bij de boot wilt. Het aanbod extra’s is per model anders.
 5. Maak de aanvraag compleet door uw gegevens in te vullen en vervolgens ontvangt u het leasecontract per mail. Neem alle documenten goed door. Heeft u vragen? Zowel wij als Leaseboot.com staan voor u klaar.
 6. Gaat u akkoord met de voorwaarden en het contract? Vul het contract dan verder in, onderteken het en stuur het naar info@leaseboot.nl.
 7. EDR Credit Services zal een creditcheck uitvoeren en u vragen om aanvullende documentatie.
 8. Na akkoord van EDR Credit Services leveren we de boot af op de ligplaats. We nemen contact met u op om de afleverdatum, tijdstip en locatie met u af te stemmen.
 9. Geniet van zorgeloos varen op uw splinternieuwe boot!

Hoeveel kost het om een boot te leasen?

De boot leaset u uiteindelijk via Leaseboot.com. Hoeveel uw private lease kost, hangt af van verschillende factoren, zoals:

 • Het type boot dat u wilt leasen
 • Welk pakket u kiest (comfort, deluxe of superieur)
 • De eventuele kleur van de romp
 • De looptijd van het leasecontract

Neem contact op met Leaseboot.com om te weten hoeveel de private lease precies kost. U kunt ook de leasecalculator onderaan deze pagina invullen en dan ontvangt u geheel vrijblijvend een indicatie per mail.

Contact met Omtzigt Watersport

Heeft u nog vragen over het leasen van een boot? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag met het vinden van de juiste boot of het beantwoorden van eventuele vragen. U kunt bellen naar 0252 – 23 26 04 of mailen naar omtzigt@omtzigt.com. U bent ook van harte welkom bij onze showroom in Sassenheim (nabij Leiden). Bekijk onder het genot van een kopje koffie alle boten van dichtbij.

Omtzigt Watersport
Industriekade 22
2172 HV Sassenheim (bij Leiden)
Telefoon: 0252 – 23 26 04
E-mail: omtzigt@omtzigt.com

De leasecalculator

Hieronder vindt u de leasecalculator van Leaseboot.com. Wanneer u hem invult, ontvangt u vrijblijvend een leasecontract per mail.

Pin It on Pinterest