Wij zijn officieel dealer van Regent Mobile Security Track en Trace systeem.

Aangezien onze klanten allemaal erg blij zijn met hun boot of sloep en uiteraard hun boot of sloep erg graag willen behouden, hebben wij besloten om dealer te worden van een zeer goed en betrouwbaar Track en Trace syteem. Door middel van dit Regent systeem kunt u eenvoudig de huidige locatie van uw boot of sloep vinden, wat natuurlijk ook erg handig is als u de sloep bv. uitleent of bij verhuur. Natuurlijk blijft het de belangrijkste reden voor plaatsing van een track en trace systeem, dat u een signaal krijgt, wanneer uw boot of sloep wordt verplaatst zonder dat u het weet of zelfs wordt gestolen.

Bij ons dealerschap van dit Regent Track en Trace systeem zijn we tevens gecertificeerd inbouw station, hier door behoeft u ons alleen maar opdracht te geven om het systeem te plaatsen en heeft u daar verder zelf geen zorg meer over (Klik hier voor onze webshop).

Het Regent Track en Trace systeem is tevens als VbV gecertificeerd te leveren, hier zijn de verzekering maatschappijen weer erg blij mee en zij geven over het algemeen, dan ook een goede korting op u verzekeringspremie, echter zit er dan wel een abonnement van een meldkamer aan vast.

VbV keurmerk Regent Mobile Security

VbV keurmerk Regent

Uiteraard kunt u voor vragen en verdere informatie altijd bij ons terecht.

REGENT_FOLDER_MARINE (klik hier)

Tevens zijn we dealer van het TrackJack OTM 2.0 track en trace systeem en uiteraard kunnen we deze systemen ook voor u inbouwen in uw boot of sloep.

LO_omtzigt_liggend_LC_dia_HiRes