Omtzigt Track en Trace systeem.

Aangezien onze klanten allemaal erg blij zijn met hun boot of sloep en uiteraard hun boot of sloep erg graag willen behouden, hebben wij besloten om dealer te worden van een zeer goed en betrouwbaar Track en Trace syteem. Door middel van dit systeem kunt u eenvoudig de huidige locatie van uw boot of sloep vinden, wat natuurlijk ook erg handig is als u de sloep bv. uitleent of bij verhuur. Natuurlijk blijft het de belangrijkste reden voor plaatsing van een track en trace systeem, dat u een signaal krijgt, wanneer uw boot of sloep wordt verplaatst zonder dat u het weet of zelfs wordt gestolen.

Bij ons dealerschap van dit Track en Trace systeem zijn we tevens gecertificeerd inbouw station, hier door behoeft u ons alleen maar opdracht te geven om het systeem te plaatsen en heeft u daar verder zelf geen zorg meer over.

U kan via onze website eenvoudig inloggen de gegevens en de exacte locatie van uw boot/sloep vinden, tevens kunt u een gebied bepalen waarin uw boot/sloep moet blijven en zodra hij zich er buiten bevind, dan zult u een melding krijgen. Meldingen gaan via email, telefoon of via de website. Tevens is er voor de Omtzigt Tracker een app ontwikkeld welke u ook gratis kunt downloaden via de Google of Apple appstore, via deze app kunt u dan ook de locatie en andere gegevens van uw boot/sloep direct opvragen.

Klik op het onderstaand logo/afbeelding om in te loggen:

LO_omtzigt_liggend_LC_dia_HiRes

Tevens zijn we dealer van het TrackJack OTM 2.0 track en trace systeem en uiteraard kunnen we deze systemen ook voor u inbouwen in uw boot of sloep.