Honda heeft de prijzen aanzienlijk verlaagd kom gauw bij ons langs voor de recente prijzen

of bel 0252-232604!!

Verschillende modellen bij ons in de showroom te bezichtigen, als motor niet op voorraad is dan kunnen we
de motor voor u bestellen.

 

BF 2.3 pk 4-takt tot BF 5pk 4-takt

honda2.3tot5 pk

Veel plezier in klein formaat.

Deze motoren zien er misschien schattig uit, maar ze zijn krachtig genoeg om u moeiteloos langs de kust voort te stuwen op een opblaasboot of rubberboot. Ze zijn licht genoeg om te dragen, beschikken over ergonomische handgrepen en kunnen makkelijk achter in uw auto worden gelegd.

 

BF 8 pk 4-takt tot BF 10 pk 4-takt

honda 8 tot 10 pk

Pak ‘m op en ga.

BF8 – BF10 motoren zijn licht en compact en, dankzij hun inklapbare handgrepen, ook heel draagbaar. Ze zijn ideaal voor opblaasboten, rubberboten en roeiboten; en het zijn handige ‘kicker’ motoren voor grotere vissersboten en zeilboten.

 

BF 15 pk 4-takt  tot BF 20 pk 4-takt

honda 10 tot 15 pk

 

Licht en draagbaar vermogen dat soepel, schoon en stil is.

Buitenboordmotoren die 15 of 20 pk produceren en toch draagbaar zijn – u kunt het maar beter geloven. Met hun handig geplaatste inklapbare handgrepen zijn ze ideaal voor alle boten die vermogen in klein formaat nodig hebben.

 

BF 30 pk 4-takt

honda30pk

Dit is een motor die gewoon blijft doorgaan.

Voor dagelijkse betrouwbaarheid tijdens vakanties of schip-naar-wal-vervoer is deze veelzijdige driecilindermotor zeer geschikt, door de juiste combinatie van soepel vermogen, weinig geluid en stabiele werking – hoe onrustig het water ook is.

 

BF 40 of 50 4-takt

honda 40pk

Krachtige lichtgewicht driecilindermotoren.

De BF40 en BF50 zijn technologisch geavanceerde, lichtgewicht buitenboordmotoren met een uitstekend vermogen-gewichtsverhouding, een krachtige acceleratie en een indrukwekkend efficiënt brandstofverbruik.

 

BF 60 4-takt

honda 60pk

Compacte motoren boordevol toonaangevende innovaties van Honda.

Licht in gewicht, niet in vermogen. Onze BF60 en BFP60 motoren leveren opwindende acceleraties en een indrukwekkend efficiënt brandstofverbruik – en dat allemaal in een bescheiden verpakking.

 

BF 80 tot 100 pk 4-takt

honda80tot 100 pk

Geniet van de soepele prestaties van een inline viercilinder.

Zet uw avonturen op het open water kracht bij met een motor die u de betrouwbaarheid en efficiëntie van een 4-takt geeft in een slank en stijlvol ontwerp. Deze compacte en krachtige motoren zijn ideaal voor grotere opblaasboten en sportboten.

 

BF 115 tot 150 pk 4 -takt

honda115tot150pk

De ultieme viercilindermotoren, met unieke Honda technologieën.

 

BF 175 tot 225 pk 4- takt

honda175tot225pk

V6-krachtpatsers voor alle mogelijke watersporten, commerciële activiteiten en waterplezier.

Deze motoren met een grote cilinderinhoud leveren een superieur koppel en topsnelheden; ze geven u het vermogen en de prestaties die u nodig hebt voor uw boot. U hoeft zich niet langer in te houden.

 

BF 250 pk 4 -takt

honda250pk

Knap en strak met V6-kracht.

De BF250 is een product van de pioniers in 4-takttechnologie. Dit is het resultaat van 50 jaar onderzoek en ontwikkeling, waarbij nieuwe maatstaven zijn behaald in de 250-pk-klasse. Maak kennis met Honda’s wilde kant.

 

 

Deze prachtige motoren zijn te zien bij ons in de showroom bel voor meer info 0252-232604 of mail naar omtzigt@omtzigt.com